Twitter İşletme Hesabı Nasıl Açılır?

Twitter İşletme Hesabı Nasıl Açılır?

Son yılların en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan ve pek çok kişinin de anlık etkileşim alabilmesi açısından tercih edilen Twitter, her geçen gün kendini yenileyen bir yapıya sahiptir. Bu yeniliklerden biri de kişisel hesapların işletme hesabına dönüştürülmesidir.

Twitter bundan çok kısa bir süre önceye kadar yeni hesap açıldığında yalnızca kişisel olarak hesabın açılmasına imkân tanıyan bir yapıya sahipti. Hatta pek çok marka bile kendi marka hesaplarını kişisel hesap üzerinden kullanmak zorunda kalmaktaydı. Ancak, Twitter’ın son dönemde yapmış olduğu atılımlar ve güncellemeler sayesinde bu sorunun ortadan kaldırılması oldukça kolay bir hal aldı. Çünkü, Twitter artık kullanıcıların ya da markaların kişisel hesaplarını işletme hesabı yapmalarına olanak tanıdı. Bu nedenle sizlere bu yazımızda Twitter üzerinde işletme hesabının nasıl açılacağı ile ilgili birkaç bilgi hazırladık.

Yeniden Hesap Açmak

Eğer sektöre, piyasaya ya da yalnızca Twitter’a yeni giriyorsanız o zaman yapmanız gereken ilk şey Twitter hesabınızı açarken işletme hesabı olarak açmanızdır. Böylelikle daha sonrasında ekstra bir çaba göstermenize gerek kalmadan hesabınızı işletme hesabı olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylelikle de tüm sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama faaliyetlerinizi bu hesabınız üzerinden yapabilirsiniz.

Var Olan Hesabınızı İşletme Hesabı Yapmak

Twitter uzun yıllardır kullanılan bir sosyal medya uygulaması olması bakımından pek çok markanın da yıllardır aktif olarak kullandığı bir platformdur ve çoğu markanın hazırda oturmuş bir takipçi ve etkileşim yüzdesi vardır. Bu nedenle de pek çok marka yeni bir hesap açıp her şeye sıfırdan başlamak istemeyebilir. Bu da oldukça doğal ve kabul edilebilir bir şeydir. Ancak, işletme hesabı olmadan yapılan tüm dijital pazarlama yöntemlerinin zorlayıcı olması da markaları düşündürücü bir etken olabilir. Bunun için alternatif yolları düşünmeye başlamışlardır. Bu alternatif yollardan biri de kişisel olan hesabı işletme hesabı haline getirilmesi seçeneğidir.

Eğer zaten halihazırda kurulmuş bir düzeniniz ve elde edilmiş bir etkileşim oranınız varsa o zaman ayarlar kısmından hesabınızı işletme hesabına geçirerek hem işletme hesabı olup hem de etkileşimlerinizin düşmesini önleyebilirsiniz. Bu nedenle de eğer yeni bir hesap açmak istemiyor ve aynı hesabı kullanmak istiyorsanız size kişisel hesabınızı işletme hesabı haline getirmenizi öneririz.

https://www.timsahajans.com.tr

0 Yorum

TAKİP ET @timsahajans